GOTT NYTT ÅR!

04.35 då gick jag och la mig idag blir de ju eftersom klockan var över 00.00 xD skypade med en massa folk, shit va skojj vi hade lätt asso, och idag är de ju ny nyårsafton, så då blir de la sent idag med! Men de får man leva med, ta vara de sista på 2011 som vart ett grymt år. Den har vart lite si och så ibland med lite saker men de har ordnat sig, så idag tar jag ett stort kliv in i 2012 med grymt folk runt om kring mig. Grymma vänner, år 2012 kommer bli PRO på hög nivå asso. Kommer kämpa, kommer en massa överraskningar hela tiden, så vi får la se vad som händer helt enkelt, lämnar alla bråk, rykten & skitsnack i 2011, vännerna tar jag med mig till 2012 för dom är högklass asso finns inte bättre, tar med mig alla underbara minnen, en massa nya vänner jag lärt känna under 2011 & fortsätta klättra och INTE falla down! Lätt att 2012 kommer bli PRO, imma do it like a BOSS!


bilden är från google :)

domma tjejorna tar ja lätt med mej! <3


@Skype...

... Med Emelie :)
Godnatt! ;*
ha en bra natt!

Svar på tal!

Jag kan ju också göra det eftersom dom andra har gjort de ;p men jag har ju ingen iphone utan en Xperia arc!
och dom flesta skalen till arc är as dyra så jag har bara 3 stycken ;p
men här är dom iallafall:

Svar på tal!

visst, här är alla mina iphone skal :)



Niall Horan!

ilove u, hottest boy alive!
u+me!<3

just beacuse you are mine, now and forever love u!<3


HAHAHA!

domma killarna asso, min natthumor på hög nivå asso lätt emelie style på humorn ;)
Kolla in alla deras videos HEEEEEEERE!


Godnatt!

Tänkte sova nu, men jag avslutar inlägget med lite gamla bilder:
Hahah :p
Sommar!! :)
'
Emelie och jag är ju as skickliga på sånt här... Dom blev snygga men kanske inte lika goda :pPpPp
Forever! detta får bli sista bilden tar 754 år att ladda upp bilder, godnatt med er! :-)

Tja, tjo, tjena!

Nu sitter vi nere vid tv:en och tittar på andra "arn" filmen med mamma :) vi gick och la oss vid fyra i natt men vi får se om det blir samma inatt.. Imorgon händer det nog inte så mycket, kanske Örebro och shoppa nu när det är mellandagsrea. Men nu ska vi fortsätta titta, puss!


;)

känner att jag har vart väldigt off på bloggen i helgen, men känner att jag inte har haft något att skriva! ;)
men nu tänkte jag iallafall skriva ett inlägg men vetinte om det kommer bli något att läsa ens man ajja haha!
ska snart sova eller jag vetinte Rebecka och jag funderade på att va uppe i natt och sova imorgon på dagen hmm bra planer! ;) Men vi får se hur det blir! ska iallafall sätta på sims nu! så ni får ha det gott! :)

Arn

Bloggar från iphonen och hoppas inlägget publiceras eftersom att appen brukar ha lite damp ibland. Sitter iallafall nere vid tv:en och kollar på "Arn" och spelar wordfeud :) Idag har jag inte gjort så mycket, bara vart hemma och spelat sims och sånt, imorgon händer det nog inte så mycket, får ta och hitta på något. Men nu ska jag fortsätta titta, puss!

 


Julklappar!

Julafton har vart riktigt mysigt, åkte och käka hos farmor och farfar, sen till mormor och morfar där vi käkade gröt och spelade spel, sen drog jag, mamma, Elin, Sanna och Moa in till kyrkan, gick på den där midnattsgrejen.. Men nu ska jag sova, puss! :)

Men det här fick jag:

1000 kr - Mamma/pappa
Sak man sätter i iphonen - Mamma/pappa
Almanacka - Mamma/pappa
Kläder - Mamma/pappa
The sims 3 spel - Mamma/pappa
Bok (Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan) - Mamma/pappa
Pacman kopp - Sebastian
500 kr - Farmor och farfar
Filt - Farmor och farfar
Tomte prydnad - Farmor och farfar
Familjen fåntrattströja - Mormor och morfar
Familjen fåntratts musmatta - Mormor och morfar
Kalender + penna - Mormor och morfar
Nattlinne - Mormor och morfar
Gosiga sockor - Mormmor och morfar
Något hjärta - Linnea
Bild på lite av det jag fick, puss! :)

MINA JULKLAPPAR :D

Hörlurar, pink :D
Till iphonen som man kan ladda och lyssna på musik, och även lyssna på skivor :)
Flicka 1 :D
Och flicka 2 :D
Tröja, awesome är den!
Byxor, eller som jag säger byssor.. :)
En you draw till wii, den är min, linnéas och linus :D
Till mitt DS :D

Och självklart pengar så nu blir de shoppa i mellandagsrean, presentkort på gina och ett namnhalsband där de står emelie såklart :) Snacka om att linus är stolt över sin iphone 4 han fick, nörd! Hoppas jag inte glömt nått, inte vad jag vet just nu :)
TACK världens bästa pappa & annsofi!
SAKNAR dig världens bästa mamma, god jul :*

God jul!

Ha en grym julafton de tänker jag ha, MYS ❤

24 december!

Körde ju bingo igår kväll och både Elin och jag vann varsin ''miljonlott'' så nu kan vi spela bingo igen, typ den 29, en till chans att bli miljonär, nerrå men ah. Vaknade vid 9 och har käkat frukost och myst med familjen, öppnat några paket som innehöll kläder, fick ett svart linne, svarta jeans och en vit t-shirt där det står någonting på, tänkte ha på mig allt det idag, fast byta ut den vita tröjan till tröjan jag fick av Elin och Emelie.. Okej det här blev krångligt men hoppas ni förstog, men vi hörs senare ska vara hemma hos farmor och farfar 1, puss! :)
Elin och Emelie köpte det där underbara halsbandet i sommras när jag hade lunginflamation, as fint!

God jul!

JULAFTON!! :) Vaknade typ nyss och märker att det bara är jag som är vaken hahah... kanske ska gå och väcka dom andra! Jag längtar tills dagens höjd punkt när man får öppna paket, ni får ha en GRYM jul för det kommer jag ha! :)
Ehm.. okej bilden blev verkligen as liten men aja!

Merry christmas people!

Oo, kväll nu och alla julklappar ligger under granen, undrar seriöst vad jag kommer få.. Men ska iallafall hem till farmor och farfar vid 1 imorgon och käka och ha det mysigt, sen hem till mormor och morfar för att käka gröt med resten av släkten, blir en riktigt bra julafton tror jag nog :) Men snart ska jag gå ner till tv:en och tagga att vinna STORT på bingolotto, låter bra va? ;) Men vi hörs senare, kanske ikväll men annars imorgon, puss! :)

Svar på kommentar


Sv: Visst kan vi göra det, jag har då en iphone och har dom här skalen:



23 december!!!!

Dagen innan julafton, men jag saknar den där pirriga känslan i magen man alltid fick när man va liten, men får väl leva utan den då..  Nej men vaknade för kanske en halv timme sen och sen dess har jag bara suttit vid datan och ska snart gå upp och fixa mig om jag orkar. Idag händer det nog inte så mycket, bara vara hemma, titta på film och chilla. Ikväll taggar vi bingolotto, tjatade på mamma att vi skulle köra det och då köpte mamma lotter, jag tycker seriöst att det är as skoj.. Nu hoppas vi på att vi vinner nått. Men nu ska jag gå ner och sätta mig vid tv:en, puss! :)

Dan före dan före doppar dan! :)

Började lovet med att sova i några timmar! :) Har precis tittat på film med Rebecka vi tittade på high school musical, gammal och grym! :)  Och i skolan i dag så hade vi ju köpt paket till varandra det här är vad jag fick:
Body butter som luktar as gott!
Body splash som luktar likadant som den över, min nya favorit lukt!
Den sista bilden är tagen från google, har ingen bild på dom men dom är lite mörkare när man ser dom på riktigt! :) As tack tjejer blev as glad! Men ni får ha de bra vi syns sen! :)

Betyg!

KUNGEN PÅ DIAMOND DASH HERE! Fick betygen idag, ändå rätt stolt eller vad man säger tycker de va bra, för att liksom de finns säkert såna som fått F och glad att jag inte har de, liksom men detta är första betygen förbättrar dom till nästa år, lätt asså, klart man ska kämpa för att man ska bli värd betyg de går inte att bara glida med på ett bananskal och tro att de fixar sig, för det gör de inte du kommer bli rätt besviken om du får en massa F på ditt papper, den dagen kommer komma om du inte tar tag i sakerna, och de låter väl inte så kul! Så ett tips till 7:or som ska börja åttan, jobba på frammåt, och tro inte att saker fixar sig själv, sköt det så kommer du istället bli överraskad när du får dina betyg, och de är så mycket roligare :) Men har 3 gånger till som jag kan förbättra, lätt att jag ska försöka nå mina mål, och kämpa på det är så man lyckas :)

Hoppas era betyg blev bra, om inte så keep on gooing thats the point, vissa får kämpa för sina betyg andra inte, de beror ju på vad du är för person, om du har lätt för dig! Och sen vet ja att man jämför sig med andras betyg, till och med jag gör de, jag lovar det är svårt att låta bli, men kommer de en person med D i en sak så har man själv E så tycker man ba äsch vad dålig jag är, men skit prat säger jag, KOM IGEN bara, nästa år kanske de blir du som står där med ett C och den andra personen ett D då blir du glad istället, men ajabaja på mig att jämföra mig med andra.... Men sen om de finns personer som bara glidigt med som inte pluggat något och bara kört, kanske fått F på alla prov i det ämnet, då undrar man ju vad som händer? :o om personen som bara glidigt med får ett C och så står du där som haft jätte bra på proven är med på lektionerna hela tiden, svarar på en massa frågor så får du bara ett D, ajabaja på läraren man kan väl inte sätta ett C eller vilken bokstav som helst om personen inte visat målen man ska nå upp till eller kan man? Mål i skolan är till för att nås eller?

Vissa kan tydligen leka glidare och klara skolan endå, genom att göra sig som favorit hos läraren, fel fel fel, på både läraren och eleven, visst eleven kan väl inte göra så mycket och är glad för dom betygen man får, men läraren tycker han/hon då att de är rätt mot dom som kämpar? Nja, inte så schysst de va? :o Kämpa för betygen du får, då blir du bara ännu stoltare när dom kommer på pappret, nå dina mål du sätter upp, glid inte, för förr eller senare kommer de märkas sjukt mycket, och de tar igen jag lovar, och då förväntar man sig att få svar från läraren som satt det betyget som är jätte högt, fast man inte klarat målen, lågt man borde inte få vara lärare då ens, AJABAJA på er lärare då, bedöm sakerna man gör, hur duktig man är, om man gör sakerna som man har i läxa, om man klarar ett prov, skolan är en plats där man ska lära sig saker, inte bli bedömd för personen man är eller hur? Jag skulle iallafall inte vilja ha ett A om jag glidigt, och bara för lärarna gillar mig som person men de är skit dåligt det jag gör! Eller jo alla vill väl ha ett A, men lärarna ska inte ge ut den höga bokstavens inte ens tänka på den om jag inte är värd den, och gjort saker för att förtjäna den!

satsa högt, nå dina mål, glid inte med på ett banan skal, gör ditt bästa, kämpa för saker du vill åt!
thats life in school yes man, KÄMPA, gör dina saker, ta ansvar för läxor/prov anars kommer F:en kanske på pappret.
min åsikt here jao ;) <3
Men Becka är om mig igen, men kungar är vi båda två :)

Julklappar!

Ligger i min säng och käkar godiset som jag inte åt upp i skolan. Men i skolan hände inte så mycket, medborgarhuset, kyrkan och sen tillbaka till skolan och käka lunch, det var gröt, sen hade vi mentorstid i 2 timmar, vi fikade lite, käkade godis, sen lekte vi lekar och sen fick vi våra betyg.. Dom är inte de bästa, men inte det sämsta så det är skönt. Efter skolan gav Emelie, Elin och jag julklapparna till varandra, fick ett sjukt snyggt iphone skal som dom gjort och en as snygg tröja också, tack tjejer! 


Inte dom bästa bilderna men dom duger :)


Julklappsrim!

De är riktigt roliga faktist helt klart ska ja gö de nästa jul också, lätt as skoj ju! Imorgon får ja öppna paket från Elin och Becka, nom nom... Sen får vi betyg, men iallafall känns endå rätt bra faktist! Jaha, finns inte så mycke mer att berätta men lägger upp bilder imorgon på vad jag fick, tar inte med mig datan till skolan imorgon, så vi hörs när ja kommer hem. Btw.. klädde granen med småsyrrorna förut, blev kaos när Alice ville hänga alla på en gren. Men hade det bra, puss!


Mini inlägg...

Sitter i mitt rum och har precis tagit mig ett långt bad på ca 50 minuter.. NOM NOM NOM! Har ju vart och ridit idag, gick bra jag red Foks, alltid lika kul! :) Ni får ha en bra kväll för nu tänkte jag sova, puss o godnatt!
Blev inte ens ett långt inlägg men aja något att läsa iallafall :)


Klätt granen!

Ny bakade lussebullar, granen klädd och julmusiken är på - nu börjar det kännas jul! ♥

My day!

Vad har jag gjort idag då? Jo jag har vart i skolan, hade julpyssel somsagt och vi hade frågesport, kola (där åttorna och niorna fick spela spel, man ba TY) sen fick man dekorera ljus (säger man så?) sen lunch då var det julbord, så himla gott, vi fick julmust till också. Sen tipspromenad då gick jag med Samuel, Ayhan och Jossan, vi knäckte! Sen hade vi sista ''stationen'' på pysslet och då skulle man göra garntomtar, men vi fick sluta efter tio minuter, men man fick vara kvar om man ville så jag, Ayhan och Samuel satt kvar och tittade på film och bara chillade. Sen kom mamma och hämtade oss och när vi kom hem så slåg vi in allas julklappar och fixade med en massa rim, och har precis käkat lite, men nu ska jag slå på senaste avsnittet av julklendern, puss! :)
Grymt taggade är jag också, eftersom att vi får våra första betyg imorgon!

Girl power @ Marieberg!

Snacka om att vi hittade PRO julklappar lätt asså, min och Elins till Becka vi diggar den hoppas bara hon gör, Elin kommer få en riktigt surprise när hon öppnar lätt vill se hennes min då, haha, och jag vet inte vad jag får men är säker på att dom där tjejer hittat nått riktigt grymt! Hittade inget till Annsofi eller Pappa, och mamma köper jag till sen kanske nått tillsammans med syrran min you never know :) Tror de blir en sväng till mammi på jullovet och träffar syrran och mammi! Men dom julklapparna fixar jag sen...... Längtar tills torsdag lätt att man är nyfiken, fast de ska man väl va eller? ;) Idag var sista "jobb" dagen in tha school, så imorgon julpyssel och på torsdag chillar vi järnet med klassen och kör på kyrka, lekar, godis, fika, och betyg, inte F i nått iallafall så de e väl bra? haha, men dom betygen kan man ju förbättra, right? :) Aja nu blir det sängen även om jag är hyper, och inte alls trött, så sova måste väl alla. SNART JULLOV, SNART JULAFTON, VART ÄR SOMMAREN, ELLER HUR VAR DE? ;)

Min, min, miiiiiiin :*

Julklappar

Vi åkte vid halv 6 och kom dit runt sex någonting vi gick och mötte Emelie och sen gick vi runt och kolla lite.. Föst gick Elin och Emelie tillsammans för att köpa något åt mig, sen gick jag och Emelie för att köpa något till Elin och sen Elin och jag för att köpa något till Emelie, mamma, pappa och Sebastian, eller vi han inte köpa något till pappa, men det skulle mamma fixa på torsdag så det är nice! Men nu ska jag tycka synd om mig själv för att mina inälvor håller på att åka ut genom min tå, fast tror ingen bryr sig, puss! :)

Örebro

Ligger på min säng och ska strax börja med maten för när vi har ätit och pappa kommit hem och så blir det örebro för lite julklapps shopping, kanske köper något fint till mig själv också.. ;) Idag har jag iallafall vart i skolan, sista ''jobb'' dagen, känns riktigt nice.. Imorgon är det pysseldag vi ska väl göra lite olika.. Det bästa är ju självklart KOLAN! Men nu ska jag göra mat, puss! :)

Kemi time! :)

@ SKOLAN!
snöggingar ;)

Spanska!

sitter på spansa lektionen right now.. vi gör inte så mycket eftersom Carlos ska gå egenom betyg och sånt med alla och då får man sitta o gö lite vad man vill ;) "sista" skol dagen som är vanlig innan jullovet! gött ;) men nu är det min tur att dra ut så vi syns! :)

19 december

Ligger i min säng och snackar skype och snackar med roligt folk på facebook, imorgon är det tisdag sista ''riktiga'' skoldagen innan jullovet, så himla skönt! :) Idag har jag bara vart i skolan, hade SO, matte, lunch, hemkunskap där vi gjorde världens äckligaste bröd typ.. sen idrott då hade vi styrketräning så nu har jag fått jävligt storamuskler ska ni veta, men nu ska jag byta om till pyjamas, slå på en bra film och sova, puss!
Saknar dig sötnos!

I love you!



Godmorgon!

Om ungefär tio minuter så börjar jag fixa mig till skolan så har en stund till på mig att bara chilla :-) Idag blir det alltså skolan då men det är bara 4 lektioner, SO, matte, hemkunskap och idrott, sen blir det att vänta på bussen i ungefär en timme men jag är van så att tiden går rätt snabbt.. När jag kommer hem så har jag inte planerat så mycket att göra så det återsår att se, men ni får ha en bra dag kompisar!

har en dejt right now...

...kan de kanske va min kudde? hmm...
vi ska ha de riktigt mysigt, sovgött folk vi hörs imorn!


Fjärde advent


Gudstjänst!

Drar på gudstjäst klockan 18.00 man skulle ju gå på en nu i jul, bäst att göra det för jag har inte precis någon stor lust att gå dit på julafton då ska jag va hemma, chilla och bara ha de bra med folk som kommer hit! Ska nog träffa syster Amanda på jullovet nån gång, har inte träffat henne på länge eftersom hon bor i norrköping så ja! Denna vecka som kommer är bara chill, inga läxor, inga prov YES säger jag bara! Måndag vanliga lektioner i skolan och sen ridning på kvällen, tisdag vanliga lektioner efter skolan drar jag nog till örebro kollar efter julklappar, onsdag julpyssel med Elin vi hamna i samma grupp :D Torsdag slutar vi och då skulle vi chilla med klassen och sen blire kyrkan med skolan och sen har man jullov, fredag blir de chill inte gå upp nåååå tidigt alls och sen lördag så klart, julafton den dagen man väntar på sen kan ju snön försvinna, känns verkligen inte som att det är jul egentligen fast lite mer nu när det har snöat hela dagen. Ja nu vet ni vad jag ska göra i veckan, och inte glömma...... ponnyakuten today 19.30 älska haha! PUSS!



Fixar i rummet :)

Sitter på golvet i mitt rum och håller på att fixa i det, ska byta säng med Rebecka som böt med Sebastian och han tog min.. Men det går inte så bra för det är en skruv som jag måste skruva låss men jag hittar ingen sån här grej som passar haha okej det där lätt skruvat.. kul humor jag vet! :) Men när pappsen kommer hem får han hjälpa mig och då kan jag fortsätta ska möblera om helt så det blir mer plats, och ja ni fattar, men ni får ha det bra!

Whit you, shawty with you!


..under the mistletoe

Söndag

Nu sitter jag i min säng och lyssnar på musik och ska snart gå och duscha. Var ju som sagt hos farmor igår och vi gick till atena och käkade sen hem till henne och fikade lite sen åkte vi hem runt halv 10-10 och gick och la mig nästan direkt när vi kom hem, var as trött.. Nu sitter jag och kollar lite julklappar och så. Men vi hörs, puss! :)

fixad o klar, nu bär det av mot resturangen syns!

Grattis farmor!

Har vart i stan med pappa vi åkte och köpte en blomma till farmor sen åkte vi hem till henne och lämnaden där fikade vi lite och hade det allmänt trevligt. Nu kom vi precis hem och just nu har jag inget att göra, ska nog slå på senaste avsnittet av julkalendern men först sätta på mig myskläder, vi hörs senare, puss! :)

I ❤ U


Lördag!

Stter i min säng och vaknade för ungefär en kvart sen? Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på men det återstår att se :) Juste på kvällen/eftermiddan något sånt ska vi fira farmor som fyller idag.. GRATTIS! Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva så  det får nog vara allt för nu, ha det gött!



Tja kompisar!

Va händer då? Själv tar jag de lungt, och bara chillar med familjen, TV all the kväll! Lillesyrran sover i mitt rum för hon tjatar sönder mig, så hon får la göra det då haha! Imorgon vet jag inte direkt vad jag gör, hittar väl på nått. Skulle baka lite med familjen tror jag, och sen tar jag väl de bara lungt kanske hänger med nån eller nått. Lätt grymt med lov nästa vecka, awesome inga prov och hel chill vecka, julpyssel och sånt chilligt! Men vi hörs sen nu blir det film med lillesyrran, Sunes jul hahhahah! Btw.. fick reda på spanska och bild betyget idag E i spanska men hon sa att det var ett starkt E och är glad för spanska är as svårt tycker jag, och i bilden fick jag ett B de va ju awesome :D inget F i nått ämne iallafall och de e man väl stolt för :)


Right now..

..så sminkar Elin mig och fixar med mitt hår eftersom att hon tycker att det är kul och jag tycker att det är skönt! Har iallafall vart på kalas och det var riktigt skoj.. Hihi, men nu ska jag snart titta på tv, puss!

Español

Har spanska nu och har vikarie som suger, man fattar inte ens vad hon säger hon kan inte svenska så.. Vi slutar spanskan typ 10 i och då har vi bild och sen slutar vi för dagen. När vi kommer hem ska vi till våran moster på kalas för hon fyller år imorgon men har kalas idag, men nu ska jag jobba spanska.. Eller?

Dubbelliv!

Japp, Elin håller på och lockar mitt hår just nu, ska locka hennes efter eftersom jag redan lockat Beckas, sen efter det ska vi kolla på dubbelliv tror jag, sen ska jag väl hem någon gång där, de blir la bra :) Jaja, men nu vet ni vad vi gör iallafall, så ja vi hörs senare!
puss!

Söto! <3


Den som väntar på något gott..

..väntar aldrig förlänge!
Baraaaapaaapaaaa vi har gjort en videoblogg som kommer upp på bloggen när den har laddat klart.. :) Haha en video som blev fail är upp och vi får väl se om den kommer upp på bloggen :) Just nu står Emelie och lockar Beckas hår och efter det ska Becka locka Emelies hår och sen ska Emelie locka mitt, men ni får ha det bra! puss och kram!


Erik Rapp - Faller!

Grym, snygg är han också! :)


:)

Lite uppmuntran så här mitt på dagen ;)

Dunk..

..på svenskan!

Godnatt sötnosar

Statistiken låg på topp och då får man bara mer och mer lust att blogga, men nu ska jag sova för det är ännu en skoldag imorgon, orkar inte känns verkligen att det snart är lov, börjar bli riktigt trött.. Sen längtar jag till julafton, älskar att öppna paket, den mysiga känslan, maten och fira det med dom som betyder mest - familjen/släkten :) Sen nyårsafton är också mysigt i år blir det att fira hemma hos kusinerna, den ända nackdelen med nyårsafton är raketerna, fyfan det värsta som finns.. Men ja, nu ska jag sova, puss! :)


Ridit

Kom nyss hem från ridningen, red Bertil också, och det gick riktigt bra! :) Statistiken är grym och vi planerar en tävling men vi måste fixa lite först :) Själv är jag dunder förkyld mindre bra, men inga läxor just nu så allt funkar men nu tänkte jag ta ett varm bad! See ya!

Tryck på bilden för att komma till sidan jag lånade bilden ifrån :)

Tjuvarnas jul!


Diggar ni årets julkalender eller inte? Själv diggar jag den as grym haha, sötis Charlie!


Im on skype!

Idag har jag bara vart i skolan och sen typ bara tatt det lungt. Just nu sitter jag och skypar med Nattis som är i Chile och ska va där typ 2 månader, asså nej inte bara lite avis på henne om man säger så.... I skolan idag fick jag gå tidigare för jag skulle till tandläkaren så de va väl bra. Fick även veta vad jag skulle få för betyg i SO också inget F iallafall, haha. Har ni tur kommer de kanske en tävling, skulle ni gilla de eller? :) Ha de gött puss!
Jag måste ta och börja köpa lite julklappar snart, åhhhh frågan är bara VAD man ska köpa? Tips?

Haha! :)


Kollar iphone saker!

Sitter och tittar på tv och kollar skal och annat sånt till iphonen har inget annat för mig så.. :) Skolan idag har varit helt okej, efter skolan kom mamma hem med mc´donalds, alltid lika gott! Nu är iallafall Elin och rider men hon kommer väl hem snart tror jag, men nu ska jag titta på tv, puss! :)
Sjukt snyggt och det finns att köpa här :)

Usa flagga!

Hur snyggt är det inte med kläder med usa flaggan?
Skulle sitta fint om dom här var mina! :)

14 december

Sitter i skolan och har svenska.. Konstigt att jag alltid bloggar när vi har svenska men ja det är ända gången jag har tid.. Okej nu kom jag på att det var engelska vi hade men skit samma.

Så snart som möjligt så kommer det en tävling här på bloggen, den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge, men nu ska jag göra en keynote om julen, puss! :)
result


Lucia! :)

Sitter i min säng med Rebecka vi lyssnar på musik! :) Kom typ precis hem från luciatåget, och det gick bra! :) Droppade inte stearin på handen någon gång, annars dårå? Händer inget speciellt, sååå skönt med inga läxor, inga prov eller något. Nu ska jag chilla, ha de bra! :)
¨

Mange bjuder!

Ny Mange låt, hiss eller diss? :) Min lillesyrra digga den iallafall.. Den sätter sig i huvet, haha!

Svenska

Nu har vi svenska och ska skriva omdömen, vi kollade nyss på luciatåget innan fikade vi lite och tittade på julkalendern! Men nu ska jag skriva mina omdömen! :)
Vart är snön!?!

Haha, bäst!


En fråga..

Vilken system kamera tycker ni att man ska köpa?
Jag har dock aldrig haft någon och jag önskar mig en i julklapp men vetinte riktigt vilken jag ska önska mig, jag vet inte så mycket om systemkameror så nu är frågan till er.

Är det något man ska tänka på när man väljer eller ska man ta den som är "snyggast"? -  Vilket märke ska man ha? Ni skulle kunna länka någon som ni tycker är bra :)

Natti!

Underbara blogg läsare, statestik på topp för att vara första dagen! Tack för alla fina kommentarer, de puschar oss iallafall mig till att blogga mera. Har gjort fysik, ska väl kolla igenom det lite till. Imorn är det ju lucia då blir de väl chill i skolan, men fysikprov men dom proven brukar va rätt lätta. Ska snart bädda ner mig i sängen, eller snart för mig brukar betyda länge men jag ska komma i säng i tid idag. Jaha, medans jag har de gött och nannar kan ni som är uppe få en underbar låt att lyssna på!
Sååååååå Emelie style!


Lucia

Sitter och tittar på tv och imorgon är det ju lucia och det innebär chill dag i skolan, fika och sen kolla på körenslucia tåg sen några vanliga lektioner :) Sen kommer jag hem vid halv 5 och måste käka nått sen drar jag ner till kyrkan för vi har övning klockan 5 sen börjar luciatåget klockan 6. Seriöst luciatåg är nog det mysigaste som finns, massa ljus och sånger man har kunnat sen man gick i lekis, men nu ska jag plugga mer eftersom jag tar mina studier (ville låta smart därför använde jag det ordet) på väldigt stort allvar.. Puss!
Jag och Ayhan.. Sen va det ju två andra random personer, vad va det dom hette? ;)

Fysik

Puggar fysik förfullt och det går ju såhääääär bra eftersom att jag tittar på tv och orkar inte gå upp..


Camaro!

Red busponnyn idag, gick bra red barbacka och vi tog några småskutt i slutet över små hinder! Idag har jag bara vart i skolan, jag och Elin hade lite kul innan idrotten.. Ni har väl alla lekt farfars kalsonger någon gång? Men vi körde Gregers kalsonger istället, haha som vi skrattade, de måste ni prova! :) Går grymt bra med bloggen nu, och vi ska blogga fullt ut och satsa järnet nu! Just nu sitter jag och äter, och ska kolla på ponnyakuten efter som jag missade det igår!
Men ni får ha det riktigt bra, för det tänker jag ha det tar gosar ner mig i sängen och myser!

bilden baxade jag får ridskolans hemsida checka here!


Grymt!

Grymt för att vara första dagen med bloggen! :-)

Lust att göra bloglovin byte..

..skriv det då i en kommentar så följer vi dig och så kan du följa oss, puss! :)
Tryck på bilden för att komma till våran bloglovin!

App tips

Här är några app tips till dig med iphone, några av spelen kanske finns till android också ni kan ju titta efter! :-)

Mm vad jag är sugen på banankaka...

Sitter nere i källaren just nu ska egentligen ha matte, men vem orkar? Nej men man fick sitta vart man ville, så ja tror nog inte en ända räknar matte, efter matten är det lunch, sen hemkunskap och sista lektionen idrott, yeah thats my day! Efter skolan ska jag hem och plugga till fysikprovet som är imorgon. Emelie hälsar! :D Men ni får ha det bra! hejdå!




I want this...

...for christmas!

Beck

Sitter nere vid tv:en med mamma och Elin och tittar på Beck, fast alla sitter vid varsin dator och är såhääär sociala. Idag har jag vart hos Emelie sov hos henne i natt och vi hade det riktigt kul :-) Hade spelkväll hela kvällen och det var as roligt det med! Idag gjorde vi inte så mycket, fixade lite på bloggen sen vid 15-16 kom pappa och vi drog in till stan och handlade lite sen köpte vi med pizza hem. Sen snackade jag med Emelie på skype och sen tittade jag på julkalendern, as bra i år ju, hihi, men nu ska jag titta lite, puss!

Sötatjejer123!

Ponnyakuten!

Next up: ponnyakuten, hörs sen!


Om oss..

Första inlägget by oss nudå, nu har vi fixat med designen och det blev faktist riktigt riktigt bra.

Emelie:
Det är jag som är Emelie är 14 år bor i Ytterekeby mitt ute i ingenstans på landet typ med min pappa, låtsas mamma, 2 lillasystrar en som är 1 och den andra är 6 och en låtsas lillebror på 12 år. Jag går i skolan i arboga på gäddgårdsskolan i 8:an. Jag rider och älskar hästar, men tycker även om musik och att sjunga, även om jag inte är så jätte bra på det..

Elin:
Det är jag som är Elin är 14 år och fyller år den 9 maj :) Jag bor i en liten by som heter Götlunda tillsammans med min mamma, pappa, bror och min tvillingsyster. Jag älskar allt som har med hästar att göra, jag har ingen egen häst men jag rider på ridskola! :) Sjunga gillar jag också att och jag går i kör i arboga..

Rebecka:
Rebecka heter jag är 14 år och bor i götlunda. Det är jag som är Elins tvillingsyster så jag har ju självklart samma födelsedag och samma familj som henne :) Jag gillar att sjunga, eller rättare sagt älskar att sjunga, sjunger i samma kör som Elin och det är faktist riktigt kul :) Jag är den ända av oss som inte rider men jag är väl mest med kompisar, pluggar och sånt på min fritid..



Bilder sen vi var påväg till stockholm för en belieberträff! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0